Domů | 

Skupina TPA

Skupina TPA

Plánujete přeshraniční obchodování? Nebo je Vaše společnost v zahraničí již zastoupena? Rozvíjejte s námi své silné stránky.

Nepřehledné právní systémy, složité přeshraniční předpisy, jazykové bariéry: Provedeme Vás džunglí mezinárodního daňového systému.

25 let zkušeností ve střední a jihovýchodní Evropě

Již více než 25 let doprovází skupina TPA podniky při jejich projektech ve střední a jihovýchodní Evropě. Protože složité právo EU a rozdílná právní situace v jednotlivých členských státech EU orientaci investorům nijak neusnadňují, je spolupráce s TPA tou správnou cestou. Daňoví poradci TPA evropské trhy a jeho specifika totiž velmi dobře znají.

Bez ohledu na to, o jaký záměr se jedná: Kompetentní a se zaměřením na hledání řešení doprovázíme naše klienty při jejich expanzi nebo je podporujeme přímo na místě. Německy i v anglickém jazyce.

Udělejte další krok

Efektivně podporovat a doprovázet společnosti na typických cílových trzích ve střední a jihovýchodní Evropě: To je jedna z našich klíčových kompetencí. V zemích regionu CEE/SEE máme silné kořeny a s kulturními, ekonomickými a daňověprávními specifiky jednotlivých zemí jsme důvěrně obeznámeni. A právě tuto zkušenost a kompetenci využijeme pro Váš ekonomický úspěch.

2 050 zaměstnanců se ve 31 pobočkách ve dvanácti zemích stará o Vaše záležitosti: kromě České republiky také v Albánii, Bulharsku, Chorvatsku, Černé Hoře, Polsku, Rakousku, Rumunsku, Srbsku, na Slovensku a v Maďarsku.

Z České republiky do celého světa

Jste již myšlenkami za hranicemi střední a jihovýchodní Evropy? Žádný problém. Skupina TPA je nezávislým členem sítě Baker Tilly International s přístupem ke kompetentním daňovým poradcům, auditorům a podnikovým poradcům po celém světě. Ve všech ekonomicky významných městech a regionech světa jsou Vám tedy k dispozici vysoce kvalitní služby. Síť Tilly International patří mezi nejlepší desítku celosvětově aktivních poradenských sítí v oblasti daňového poradenství, účetnictví, mzdového účetnictví, podnikového poradenství atd. ….

Radíme vám ve vašem jazyce – „German & English Desks

Považujeme úspěšné daňové poradenství, audit a na výsledek orientované podnikové poradenství za klasický Face to Face Business. Podle nás má osobní komunikace mezi vámi a vaším poradcem obrovský význam pro úspěšné poradenství, pro váš byznys.

„German & English Desks“ v každé kanceláři střední a jihovýchodní Evropy

Partneři a zaměstnanci v každé naší kanceláři střední a jihovýchodní Evropy vám radí nejen v příslušném národním jazyce, ale také v němčině a/nebo v angličtině. Tím eliminujeme možnost nesprávného pochopení a zdroje chyb vznikající v konkrétní oblasti odborných termínů.

Hovoříme vaším jazykem

Hovoříme vaším jazykem, což zmenšuje riziko nedorozumění a zvyšuje stupeň důvěry mezi obchodními partnery.

This site is registered on wpml.org as a development site. Switch to a production site key to remove this banner.